Servera med koktpotatisoch lingonsylt. Jag kan tipsa om att kantarell-champinjonsoppan är kanon att använda när man gör potatisgratäng, och massor med olika förska örter, jag brukar ta ganska mycket grädde och lite mjölk, kan inte säga hur mycket det ger sig
dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan koktochokokt. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Köttbullar kan verkligen göras på många olika sätt, och alla har nog sin egen lilla touch – någon rör ut ströbrödet i lite buljong, någon annan har i en gnutta vitlök, en tredje använder inga ägg utan ersätter med potatismjöl… Jag brukar oftast göra köttbullsmeten på havregryn (glutenfritt), men ibland då jag har koktpotatis över så gör jag denna delikatessvariant
Som tillbehör hade jag koktpotatisoch ärtor, voila. Dela morot, lök och citron i grova bitar och lägg ner i vattnet, tillsätt svartpepparkort och salta rikligt (väldigt mkt
Slå såsen över fisken och servera med koktpotatis, ärtsallad och citronklyftor. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker
Men låt potatisen bli riktigt kylskåpskall och gärna bli ett dygn gammal innan du finriver den. Dessutom fyller min äldsta dotter Josefin år precis idag, och hon älskar blåbär, så det passar väl bra att gratta henne på det här sättet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.