Dillkött ( klassiskt)
Mat för hälsan
Mat för hälsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kalvbog
  • st
  • st
  • gul lök
  • st
  • st
  • purjolök (det vita)
  • st
  • st
  • morot
  • st
  • st
  • lagerblad
  • st
  • st
  • vitpepparkorn
  • kvist
  • kvist
  • timjan
  • tsk
  • tsk
  • salt
  • dl
  • dl
  • grädde
  • idealmjöl
  • dl
  • dl
  • grovt hackad dill till garnering
  • 2.5 dl vatten
  • 2.5 dl strösocker
  • st
  • st
  • pepparkorn
  • 2-3 msk ättika
  • Låt sjuda sakta tills köttet är mört, efter ca: 45 min - 1 timma.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.