Vad sägs om att hela middagenblirfärdig på samma gång. Här liggerpotatisen och blirfärdigi såsen, så du behöver inte ställa dig och skala potatis när du kommer hem
minCrock-Pot. Jag kollade runt i vad jag tillagat och gjort recept på den. senaste tiden, och tyckte det var länge sedan jag gjorde en korvstroganoff i
Dillkött från Gammaldags husmanskost. Foto MikaelEriksson. För några dagar sen var det torskrygg med brynt pepparrotssmör, idagblir det dillkött från Gammaldags husmanskost på nytt sätt, som jag skrev tillsammans med AnnikaDahlqvist
Dillkött är en av mina absoluta favoriter från den svenska köket. Åh denna gryta är helt fantastisk. Oftast när man läser recept på dillkött så rekommenderas det att man kokar upp en dillreduktion
Idén med en crock-pot är att man kan förbereda middagen på morgonen innan man går ut och sedan komma hem till en varm färdigmiddag lagad från grunden, så att man slipper stå och svänga ihop något snabbt när man är så hungrig att magen skriker
Dillkött är en sån där riktigklassiker, och som så många andra sådana som förr kanske var vardagsmat så tycker jag att det känns mer som litelyxig helgmat i dagens stressade samhälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.