Häll av köttet i ett durkslag och spara buljongen i en kastrull. Nu är dillköttet klart för servering. Rör om någon minut och häll i lite av köttbuljongen och rör runt till en jämn blandning utan klumpar
Häll av köttet i ett durkslag och spara buljongen i en kastrull. Nu är dillköttet klart för servering. Rör om någon minut och häll i lite av köttbuljongen och rör runt till en jämn blandning utan klumpar
Jag gillar att många av rätterna är okomplicerade, rustika och mustiga, men framför allt gillar jag den fina brytningen mellan sött och syrligt som man möter i våra inläggningar och i den här rätten, dillkött
Smaksätt med socker och ättika, smaka av tills du blir nöjd. Runda av med grädden, vänd i dill. Fiska upp grönsakerna (utom 2–3 bitar av varje) och spara dem. 1 kg kalvbog. Du behöver 1 kg kalvbog alt bringa, rygg dill en knippa 2
Smaksätt med socker och ättika, smaka av tills du blir nöjd. Runda av med grädden, vänd i dill. 1 kg kalvbog. 1Du behöver 1 kg kalvbog alt bringa, rygg dill en knippa 2. Fiska upp grönsakerna (utom 2–3 bitar av varje) och spara dem
Smaka av med salt, peppar och eventuellt kajennpeppar. 200 g grytbitar avkalv. 200 g grytbitar avkalv. En mustig och mättande gulaschsoppa är väl värd insatsen i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.