Jag gillar att många av rätterna är okomplicerade, rustika och mustiga, men framför allt gillar jag den fina brytningen mellan sött och syrligt som man möter i våra inläggningar och i den här rätten, dillkött
Det var länge sedan jag lagade det så idag ville jag göra maken glad. Maken klipper till dillen. En av min makes absoluta favoriträtter är dillkött med kokt potatis
Coleslaw. Pensla med vatten. Coleslaw. Blandaalla ingredienser, rör om väl och låt stå kallt en stund. Blanda färsen med salt och peppar, blanda i worcestershiresåsen och arbeta ihop till en smidig färs
Enligt PerMorberg ska man täcka placera filén på den ena degsplattan. Den överblivna smördegen använde jag till att göra några vallmostänger med västerbottensost och självklart provade vi Morbergs röda till maten
Fös ut smeten på ett smort och rejält mjölatbakplåtspapper i en så jämn cirkel som möjligt. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.