Ingredienser Portioner: 4 800 g rödspättafilé 2 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse 1/2 fiskbuljongtärning 1/2 ask dill (à 20 g) salt och peppar 4 port ris 1/2 ask små ärter (à 250 g) 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Toppa medgröna ärtor och lite färsk persilja. Mixa soppan slät och smaka av med salt och peppar. När soppan kokat upp tillsätter du gröna ärtor och väntar tills det börjar koka igen
Servera med potatismos och gröna ärtor. Skala moroten och skär den i bitar tillsammans med selleri och purjolök, lägg det hela på bottnen i en långpanna och fisken ovan på
Det viktigaste när man steker fisk tycker jag är att man använder rikligt med smör, det sägs att det är det som är hemligheten med den underbara danska rödspättan
Lägg nu i ansade broccolibuketter, gula ärter och kikärtor tillsammans med urkärnad och grovt tärnad paprika, stekt gul lök och krossade vitlöksklyftor
Jag genomför en 10-dagars detox med Rabarber Healthy Living och gröna smoothies gör verkligen jobbet. Börja med en lite mindre mängd vatten, ca 2 dl och anpassa konsistensen med mer vatten så att smoothien blir som du vill ha den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.