Pečena jagnjetina iz rerne: Sočna i ukusna kao ispod sača! Sastojci Količina jagnjeći but ili plećka ili rebra oko 2,5 kg ulje 100 ml lovorov list 2-3 ruzmarin 1 grančica suvi začin 2 kašike crni luk 1 glavica beli luk 1 glavica recepti.zena.blic.rs
Burek – Filopaj med fetaost 1 pkt färdig filodeg ca 500g. 14 st ägg. 1500 g Keso helst ekologisk mittkok.expressen.se
Burek - Grädda i mitten av ugnen på 225 grader tills bureken blivit gyllenbrun. 29 Feb. 10. 41. Twitter. Facebook. BurekNatglie
Burek med fetaost och mynta filodeg. 1fetaost à 150 g. 1färsk mynta, finskuren. 1salt, om osten är osaltad. 1olja för stekning eller friteringFinhacka myntan Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.