När jag sökte på recept på Tandoori Chicken fick jag upp flera av karaktären "Blanda yoghurt med tandoori chicken-kryddmix" och det var ju inte det jag var ute efter
0,5 dl färska myntablad1 tumstor bit ingefära, gärna mer2-3 vitlöksklyftor½ röd chili1 dl (äppelcider)vinäger (ska du dubbla receptet, smaka dig då fram, kan bli lite väl syrligt annars)1 dl olivolja2 msk sweet chili sås (kan uteslutas)Minst 1-2 timmar innan. Ta ut kycklingen, låt de mesta av yoghurten vara kvar, lägg i en ugnssäker form och tillred i ugnen i 20-30 minuter. 2-3 vitlöksklyftor
philadelphia)2,5 dl vispgrädde3 tsk vaniljsocker1,5 dl socker2 msk citronsaft2 msk vatten4 gelatinblad2 burkar mango-babymat (t. Koka upp 2 msk vatten, ta bort från plattan och lägg i gelatinbladen, blanda och låt svalna i 1-2 minuter. Behandla gelatinbladen på samma sätt som ovan, men efter gelatinet har svalnat (1-2 min) kan du blanda i mangoburkarna och hälla över kakan. 2 burkar mango-babymat (t
När det börjat koka stäng av plattan och låt kastrullen stå med locket på i ca 20-25 minuter. 1 msk grönsaksbuljong (1-2 tärningar). 1-2 tsk sambal oelek
Sjukt förtjust i pulled-rätterna och jag tror inte att jag är ensam. ) Min mamma guidade mig och det är inte svårare än att välja det kött man vill ha, marinera, lägga i lergryta sedan in i ugnen på 100°C, 10-12 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.