Vänd nu försiktigt ner mjölblandningen varvat med mjölk. Medan kakan svalnar gör du frostingen. Börja genom att vispa margarinet mjukt och luftigt med elvisp
Vi bjöd på hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil'sfoodcake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jag göra den igen skulle jag nog minska på glasyren)
Igår var en urmysig kväll med Mia och Kristin. Upprepa proceduren och täck topplagret med glasyr använd en spatel och bred glasyren runt kanten på kakan så att den täcks
Jag älskar att amerikanska kakor alltid har så medryckande namn. Jag menar ”death by chocolate”, ”angel foodcake”, ”Mississippi mud cake” och ”red velvet cake”… där har ni några riktigt catchy kaknamn
Vad säger ni om en botten med smak av choklad, jordnötsmousse och en krämig choklad ganache. Nu ska ni få ett underbart recept på en riktigt mumsig tårta
Det går säkert bra att ta med lite mjölkchoklad, som i det ursprungliga receptet. Har lite tröttnat på att alltid baka gräddkaka (ja, vi säger kaka om gräddtårta i Finland) med marsipanöverdrag
Under fortsatt vispning häll en msk vatten blandad med bikarbonat i smeten. Har hittat ett recept på internet, på någon amerikansk blogg förstås, men anpassat det efter min smak
Ja just det här är receptet till Raw Food Cheese Cakemed Saffran. Grundrecept fyllning (här smaksatt med saffran, men kan smaksättas med hallon, blåbär whatever you like)
En mäktig tårta med enbart choklad smaker och en super krämig och god chokladkräm. Då fika gästerna älskar choklad föll det på en Devil's Chocolate cake
Häll några droppar olja i koppen och smeta ut med hjälp av ett hushållspapper. I en annan skål mixar du alla ingredienserna med en stavmixer, utom fröna som du blandar i när du mixat klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.