När vi började var våra äldsta barn två år gamla och nu är de åtta, jisses vad åren går. Så jag tänkte att enenkelmeny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjd iallafall
Till detta serverar jag en Fransk potatissallad. Samtidigt så fick det bli en måltid i kväll av enbartingredienser som fanns hemma, så mycket man köper och stoppar in i frysen
Till detta serverar du en sallad. Häll detta på köttet och blanda. Alla väderlekar är bra, men på semestern skall det vara sol, mycket sol så att man kan njuta av bad och uteliv
Börja hälla i mjöl medan maskinen är igång. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Börja med olivröran så den får dra en stund. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.