Därför tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter för olika hudtyper. Den går snabbt in i huden och är en av de mest mångsidiga oljor jag känner till
Smaksatta oljor är en bra smakförstärkare med många användningsområden. Ringla den på den färdiga pastan, häll ner i stekpannan i slutet av stekningen eller bygg en vinaigrette till salladen med den smaksatta oljan
Jag har smaksatt min olja med röd och grön chili samt lite färska kryddor. Smaksätt med vad du vill. Strimla chili, riv örter, plocka fram peppar mm – ner med allt i skålen och rör om
Låt oliverna rinna av och lägg dem i en kastrull tillsammans med olivoljan. Tvätta citronen och skala med potatisskalare utan att det vita innerskalet följer med
Det är väldigt gott med granola, och denna är lite för god egentligen. Det som håller granolan samman är i detta recept tahini mixat med dadlar vilket gör granolan både söt och väldigt knaprig
Lägg paprikan på plåt med skinnsidan uppåt, fördela halverade körsbärstomater på plåten. Dra av skalet från den svalnade paprikan, skär ned i lämpliga bitar tillsammans med zucchini, aubergine och rödlök samt tomaterna
För en del år sedan fick jag ett recept på muffins som var oljebaserat istället för med smör, jag har funderat på hur skulle kunna förvandla detta till ett med chokladsmak istället för vanilj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.