Hade fått för mig att denvar jobbig att göra mendetvarden inte. Har varitsugen länge på dennapajen från Roy Fares och idag efter söndagsteken så blev den av
Nu frodas de röda bären i landen och det är dags att fylla på med jordgubbssylt i frysen. Men jag blir sååå glad om ni har ni lust att ge ifrån er ett litet livstecken
Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan detvara svårt att balansera upp rätten på slutet
Som rubriken avslöjar så kan alltså dettavaradet godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev detverkligenen fullträff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.