45 minuter
eller en timme på 275 grader brukar det bli. När jag sätter in brödet brukar jag sänka till 250 grader Ugnen är då riktigt genomvarm utan att el-elementen i taket behöver brassa på från början. Och så gäller det att baka med självförtroende, att inte bli ängslig och sänka värmen så fort brödet börjar få lite färg. Och så kan man ibland ge brödet lite mer tid än man tänkt – när man tycker det är klart ger man det fem minuter till.
Nu är det dax igen, städade kylen och kikadeini frysen som hastigast… hihi. Kryddor och ingrediensertilldiv maträtter kommer inte att inköpas förrän kylen har blivit något så när rensad från alla minatidigarekryddinköp
Det ska verkligenbli sååå mysigt att få gå bort och äta gott. Hälften av familjen är färdigklädd, och jag tänkte göra ett litetinlägginnanvi ska bort till några vänner på lite god mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.