Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om det funkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften för att det inte var gott dag tre
Då är lergrytan bra för det är bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Jag fick ett önskemål av en läsare att lägga upp ungefär vad det kostar att göra en smörgåstårta själv, en man enkelt kan göra till fredagsmyset till familjen utan några större krångel så jag har listat upp ingredienser och cirkapriser
Och vägrar göradet själv och så når jag inte så högt upp heller. Julstädningen & julbaken kom av sig när lilla gudsonen H hälsade på, inte blev det av några dagar senare när maken var ledig heller
barnen får göranästan-vad-som-helst-bara-det-inte-är-chokladbollar. Frågar ni mig så kan det här vara det allra bästa sättet att börja en fredag kväll på
Ibland känner jag att jag fastnar i väldigt ambitiös matlagning där allt ska smaksättas med all sköns spännande kryddor och såser och efter ett tag kan det nästan kännas som en belastning att laga mat
Cookies är oförskämt gott iblandSvar JA. Dessa cookies bakade jag för att lägga i ett påskägg till mormor och morfar, som jag ska hälsa på över påskhelgen
Därefter är det bara att tillsätta innehållet i burken och blanda ihop allt väl, för att sedan hälla över smeten i en smord och bröad form och sedan sätta in i mitten av ugnen och grädda i angivet antal minuter
Därefter är det bara att tillsätta innehållet i burken och blanda ihop allt väl, för att sedan hälla över smeten i en smord och bröad form och sedan sätta in i mitten av ugnen och grädda i angivet antal minuter
Det här är lite av mina favoritbiffar. När man väl är igång kan man passa på att göra mycket på en gång, så får man hemmagjorda färdigprodukter till en billig penning
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen är som sagt gott, men det är ändå tillbehören som gördet. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Det låter som om jag haft en smärre kris på matbloggsfronten. Varför gör jag det här egentligen. Den frågan har jag ställt mig många gånger det senaste halvåret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.