Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Och helt plötsligt blir det ännu mer grönsaker med i måltiden. denna kväll skulle vi ha köttfärsbiffar till middag, i kylskåpet fanns en bit överbliven squash
Köttet blir underbart gott och mört och får sen koka en stund strimlat i den goda såsen innanden serverades hos oss en fredagskväll som en slags tackorätt
Bilden visar originalreceptet. Idag var det husmanskost i matlådan, korvstroganoff. Det är inte ofta jag lagar mat med korv för jag är helt enkelt inte jätteförtjust i det, men ibland gör jag undantag för det finns vissa korvrätter jag tycker om
Och nu veckan innan lön kan det vara riktigt kämpigt. Vi äter det till lunch rätt så ofta på helgerna, men det är ju faktiskt rätt billig och mättande mat
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.