Lisbeth berättade att dethär receptet på torsk i ugn hade varit hennes mans favoritrecept. Jag har hunnit med att provlaga det ett par gånger nu och jag kan förstå Lisbeths förtjusning
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
men detstruntar jag i, jag äter inte ärtorsärskillt ofta men till fisk måste jag ha det. Parmesan panerad rödspätta med hemmagjord majonäs och kokta ärtor, tänk att några få ingredienser kan smaka så gott
Detär inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Iblandär bara detenklastedetgodaste. Vill man lyxa till det ordentligt (och det vill man ju) rör man ner hackad choklad i smeten och får muffins som tar en direkt till chokladhimlen
Dela dethär. Det var längesedan jag lagade endive. De härär köpta i affär i Paris. Jag skrynklar och blöter ett smörpapper och lägger det som ett lock över grönsakerna
Prova, detär förmodligen den godaste såsen. Detär en dressing som fungerar fantastiskt till sallader, men blir även en fantastisk sås till tex kyckling
Fina syster yster på besök, eftersom det var lite vagt när ekipaget skulle anlända så som detärnär man har små barn i bilen så fick det bli något som gick snabbt när de väl närmade sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.