Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillredde det
Ibland blirdetinte riktigt sommantänktsig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttit fint i den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog detsom saknades
Ibland så blirdetinte så himla lyckat när man mojjar och håller på. Nog för att det blev gott, men det såg inte så frestande ut så det va med stor skepsis som vi smakade på rätten både jag och gubben
Här är en tröja som visar det för hela världen. Här är en film som visar hur bakproffset och författaren Martin Johansson snor till sina fina kanelsnurror
Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss. Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv
Det här med hur mycket vitlök, spiskummin och salt man vill ha, det är trots allt en ren smaksak. För många år sedan fanns det under något år en tidning som hete Gott och grönt
Varmrätt blir även det en klassiker, i alla fall i detta hus. Vispa i smöret så att såsen blir blank. Hittade ett recept på en sida som passande nog heter cremebrulee
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Vi firade gårdagen ihop med Patriks mamma som bjöd på gott fika och pyssel för Amanda❤❤❤. Beroende på hur mycket man kryddar såsen så är den ganska mild i smakerna och passar därför både stora och små
Varierar bären efter tycke och smak och fyllningen efter vad som finns i kylskåpet. Jag har tappat räkningen på hur många såna här pajer jag har bakat den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.