Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Nu hade vi inte eld här hemma men en bordsgrill och det blir också gott
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Det är alltid kul att prova på något nytt, så idag blevdet krämig gratäng som lagades på grillen. Så idag blir det grillat nästan i repris, det är bara potatisgratängen som är ny och jag är väldigt nyfiken på
Lite senare på kvällen slank en eller ett par skivor ner, dock va det inte det bästa stycke kött. Vi lassa in den i ugnen på låga grader och hade tänkt att den skulle stå där hela dagen
Bred på ett lager med tapenade påbrödet. Lägg på en tesked med mangosalsa och garnera med en scampi. Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Jag älskar ju Thaimat så jag blev glatt överraskad av denna rätt och kommer att tillaga den många gånger framöver i min fina Pyrexgryta, så stort grattis till Birgitta Jonsson
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.