Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Testa så får ni en smakupplevelse. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
) Toppa med något smarrigt, ex fler nötter. Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Tillsättmandelblandningen. och häll sisti mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Ja, så ärdet väl många gånger. Vi har viltveckorhär på gästgivaregården och detinnebär att minnorrbottniska ådra får förgylla köket några veckor - här bjuds det på renskav gjord på rökt renfilé, hjortinnerfilé med skogsvampsås, kalvreninnanlår med en härligpepprig sky och ugnsbakad potatisi buljong, rencarpaccio, löjromscreme, lingonmousse, chokladtårta med hjortron, rapphöns iportvin och älgfärswallenbergare
Receptet ärdet gamla vanliga. Jag vågade inte ha i för mycket hallon eftersom jag var rädd att det skulle rinna ner saft så tårtan skulle bli rosa, men nog smakade det hallon ändå
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingenärsom sagt gott, men detär ändå tillbehörensom gör det. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Detblir för dyrt för tillverkarna att använda just äkta ingredienser och måste därför fylla ut innehållet för att det över huvud taget ska likna den produkt somdetär tänkt att vara
Det ena är att göra en gratäng med skivadpotatis och lite extra grädde, litesom en moussaka. Vilken tur då att det smakar så mycket bättre, för detär ju ändå viktigast om man skulle tvingas välja mellan utseende och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.