Köttet släppte ifrån sig mycket mindre fett när jag fräste det och detkändes "köttigare". Justnär jag gör gratäng tycker jag detärbättre med torkad tortellini änfärsk
Håkan lite mer än Anki, även om Anki visserligen är lite extra glad för Håkans skull så då kanske det jämnar ut sej lite mellan oss så vi ändåär lika glada ändå
Men detärju så gott att det tåls att nämnas igen. Vad ärdet jag snackar om. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
I denna grupp har detlänge pratats om goggabollar, som är en slags köttbullar. Det finns en Facebook-grupp som heter Vad lagar du till middag idag, som jag är medlem i
Här får ni en liten sneak-peak på formen på Petra och Pernilla (Marcus har ni ju redan sett före/efter-bilderna på i DETTA inlägg och han tävlade senast på Altrömertrofén)
Jag försöker beta av "önskelistan" som jag har i mitt anteckningsblock, där jag skriver ner alla de recept ni önskar, men detär lite hektiskt just nu och även om jag skulle vilja stå hemma i köket och baka dagarna i ändå så har jag ju ett jobb att sköta också
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Detärju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de ärbättreän kakor… hihi. Känner ni för att baka tekakor så måste ni testa detta recept med havregrynsgröt, också väldigt enkla men goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.