En dessert ti die for. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Så är ju oftast fallet med en påskdessert. Själva ska vi ju iväg hem till min svärfar och hans sambo fira påsk tillsammans med min svägerska och hennes familj som också kommer dit
Faktum är att Tiramisu var en av mina absoluta favoritdesserter innan jag blev vegan, nu måste jag bara komma på något bra sätt att skapa egna savoiardikex
) Denna dessert passar perfekt att göra dagen före eftersom den tar tid på sig att stelna. )) bakat en Chokladkolapaj med lingon, som skulle stå och stelna över natten
Även fast jag ibland sliter mitt hår med vissa recept för att få det sådär perfekt, så är det som bortblåst när man får det där perfekta resultatet med en smak som nästan ger en gåshud, och utseendet som blev precis sådär som man hade föreställt sig i huvudet
Garnera med jordgubbar. Blanda nutella och mascarpone. Man kan frysa skapelserna innan man garnerar dem med jordgubbar men här stod de bara en timme i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.