Det här är den absolut värsta helgen på hela året om man är matmissbrukare/sockerberoende för det känns som det bara handlar om mat, äta, mat, äta mer, mer mat och så får vi inte glömma allt som läggs till detta begrepp "mat"
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Värm mjölken tills den är fingervarm. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Bäst är att använda marmelad till kakorna då den är tjockare än sylt. Jag gjorde en stor omgång till min äldsta dotters skolavslutning och valde då att göra hälften med hallonmarmelad och hälften med dumlekolor
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Hemligheten bakom denna knäckiga smak är en ganska avsevärd mängd socker
Ibland måste man lägga alla måsten åt sidan och bara vara och det har vi gjort den här helgen. Kan verkligen behövas för vi går emot en tuff period på jobbet, julhandeln, den mest hysteriska tiden, men också den roligaste
Både citronen ochdenvitachokladen kommer fram på ett mjukt och krämigt sätt och texturen är precis som jag vill ha fondanten nämligen ett mjukt och saftigt yttre som håller det krämiga inre på plats
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
På senare år har grönsakerna kommit att bli mer och mer framträdande och i år testar jag en ny sallad, svartkålssallad med äpple och parmesan och till den en nygammal bekant, saffranshummusen
Babi Guling, även kallad Suckling Pig, en rätt som är speciell för Bali ochden mest berömda. Ett av de mest berömda ställena tydligen att sätta i sej denna måltid
Efter ett antal mediokra försök att få till chokadganache under årens lopp, har jag nu hittat proportioner för denna vispade mjölkchokladgrädde, som verkligen fungerar
När man tittar på den här bilden så inser man att det har hänt en hel del sedan förra våren. Pajen är lika god kylskåpskall som nybakad och just att den går att förbereda gillar jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.