B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Fyllt och klart - på medketchupgrädden. För att få plats med fyllningen ordentligt så snittade jag korven som ett V längs med - det blev lite trångt om saligheten annars
Sätt tillbaka kastrullen på plattan, värm upp och tillsätt den kokta pepparn med kokspadet. Värm smöret i en kastrull, lägg i löken och vitlöken, fräs den i ett par minuter till den blir glansig – men inte bränd
Häll rött vin och portvin i en kastrull och låt sjuda tills den reducerat till hälften. Tryck ned den övre lagret lätt så att alla potatisar är i gräddblandningen
Dela smöret i klickar och lägg i bunken medden kalla stekta löken. Vispa alla ingredienser ordentligtmed en elvisp, eller blanda alla ingredienser ordentligtmed dina händer
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.