Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan. Sila bort grönsakerna från skyn och häll den i en kastrull, slå över grädden samt soya och ställ på spisen
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Om du vill ha gräslök hacka och tillsätt den också. Blanda alltsammans ordentligt innan potatisen tillsätts (eftersom potatisen är mjukare och lätt går sönder vill man röra så lite som möjligt när man tillsatt den
Potatissalladen satte sig i bakhuvudet och jag gjorde min egen variant. Eller ät den som den är. Potatissalladen är perfekt till färsbiffar, kyckling eller annat kött
Det har varit en lugn och skön dag helt i min stil, jag har hunnit njuta i solen, rensa lite ogräs, bakat, kokat saft, både fikat och ätit ute på altanen och nu avslutar vi denna underbara söndag med te i soffan
Den gamle räven. Megagod sallad till grillat. Traj it, jo vill lajk it. Det hade säkert varit gott med en vinägrett på, men det går ju inte hem hos alla hemma hos mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.