Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Rör ner den i såsen och låt koka ca 5 min
S. å. k. o. m. e. r. d. t. l. i. v. s. c. n. f. ä. a. b. g. y. p. I. ,. F. H. h. u. N. j. ". ö. J. L. V. 2. 5. 0. 6. 1. 3. 7. °. C. T. /. A. D. O. G. -. 4. 9. P. d l. k g. a v
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. av dengrädden som e kvar eller cream fra. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
STRÖ på flingsaltetIn i ugn i ca 30 minta ut dem och skär dem i så stora rutor/ remsor som du vill ha demIn i ugn igen i ca 30 minstäng av ugnen och låt dem står där typ över natten eller till ugnen svalnat
Laga buffén och bjud på den till någon av vårens middagsbjudningar, konfirmation ellerstudent. Jag vet att varken sparris eller rädisor är i säsong just nu, men jag föll helt enkelt för de importerade
Vänd dem ordentligt i mjölet och bryn dem runt om i oljan och smöret i het gryta (gärna järngryta). Skär paprikorna i grova bitar (var noga med att avlägsna frön och alla vita hinnor) och tillsätt halva mängden i grytan genast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.