Nu för tiden är det stor skillnad på hur mycket tid vi lägger på dessa sysslor och en del väljer att hoppa över de flesta av julbestyren och reser utomlands, för att koppla av i lugn och ro och fly julhetsen
Skala och finhacka den gula löken. Du behöver inte vakuum köra påsen, det räcker med att du har den öppen men fäster den med två klämmor på sidan av sous-vide- behållaren
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. av dengrädden som e kvar eller cream fra. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Både såsen och pajen blev mycket uppskattad och personligen tycker jag att det här är en av de godaste pajerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.