Julkola med PaleAle och salta pinnarblir ca 75 kolor 1 50 cl flaska paleale alt brown ale alt IPA (ju mer ölet smakar, desto mer ölsmak i kolan)2 cup strösocker1 cup farinsocker240 gram smör1 cup vispgrädde1 cup sirap2 dl grovt krossade salta pinnarsmörpapper att slå in kolorna iI en liten kastrull, häll 1 cup av ölet och koka ner till ca en matsked av seg syrup
Yield. 18. Servings. 9. Cook Time. 50 Min. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Asiatisk glasnudelsallad med räkor. 20 Min. 3 x Tapas från havet. Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika
Pressa ihop bröden och dela dem på diagonalen till trekanter. Banka ut kycklingfiléerna något. Salta och peppra och stek dem i smör i en stekpanna, ca 6 min per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.