Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommerdet inte göra något gott ändå, bara [
Skulle fika hemma hos familjen A somhade stora packdagen inför fjällresan. Väl hemma så började jag tänka att det är lättare att svänga ihop en paj med det jag har hemma än att ta bilen till Ica och halta in i affären
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör omtills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
tillsätter du detta nu. Här om dagen beslutade jag mig för att göra i ordning några gamla favoriter. Perfekt med bådesnabba och långsamma kolhydrater samt lite protein
Dulce de leche-fondant eller kolafondant somden blivit döpt till här hemma. Ibland har inte dygnet tillräckligt många timmar och man hinner inte allt man önskat, men jag valde att prioritera kvällens dessert just av den anledningen
Combine all ingredients and blend until smooth. Tillsätt 1 banan och 1-2 krm vaniljpulver och mixa ned med övriga ingredienser. Tillsätt 2 msk kakao och 1 msk jordnötssmör och mixa ned med övriga ingredienser. Pour into an ice cream maker and wait for 15 minutes or until it reaches desired consistency. Add a banana and 0,5 tsp vanilla powder and combine with the other ingredients before blending. Add 2 tbsp cocoa and 1 tbsp peanut butter and combine with the other ingredients before blending
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Att de sedan är väldigt enkla när detkommertill utbakning är bara ett stort plus. Om du vill göra dem lite tunnare så får du förstås också ut fler av satsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.