Häll det över blandningen i skålen. Blanda försiktigt runt med händerna. Honungsrostad kardemummamüsli. Droppa det över grynblandningen och blanda runt
Känner ni igen er i den beskrivningen. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
) Nu har jag äntligen haft lite tid och testat Hus utstickarna, Patchwork cutters bårder mm, Kitchen Craft Marshmallows fondant (som var väldigt god och superlätt att jobba med) och Metallicfärg silver som var väldigt smidig att använda i och med att den är färdigblandad så man bara kan måla direkt på =)
Den speciella fermenterade chilipastan, sesamoljan, kimchin. Bibimbap är ris, olika smårätter (banchans), en speciell sås med gochujang (fermenterad chilipasta) som bas, grillat/stekt nötkött och stekt ägg
Pajer med samma enkla grundrecept men med olika goda fyllningar är enkelt att förbereda, pajarna går utmärkt att äta antingen varma eller rumstempererade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.