Danskt rågbröd med klippt råg, solrosfrön och linfrön.
www.kronjast.se
www.kronjast.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Skållning dag 1: 2,5 dl (250 g) vatten 3 dl (150 g) klippt råg/rågkross 1,5 dl (100 g) solrosfrö 2 msk (30 g) linfrö 2 tsk (12 g) salt Bortgörning dag 2: 1 pkt (50 g) KronJäst för Matbröd, färsk 1 påse (150g) KronJäst Surdeg råg, färsk 2,5 dl (250 g) vatten 6 dl (340 g) grovt rågmjöl 1 dl (150 g) sirap, brun 2,5 dl (150 g) vetemjöl special

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.