Frallor medsolrosfrönoch ost – perfekt matbröd. Dessa bullar gör du enkelt, är lätta att smaksätta och variera efter tycke och smak och de blir extra festliga med rejält med riven ost
Göra en deg på kvällen för att sen klicka ut dem på plåt på morgonen och baka av dem. Så degen gjorde jag igår kväll och bakade av imorse innan jag gick till jobbet imorse
Fredag - Dansktrågbrödmed fetaost, ett äpple, valnötter och en kopp vaniljte. Äntligen fredag även fast det regnar och jag har fotboll utomhus på skolan idag, men ändå
Lagom jobbigt att slänga ner allt i bunken och sätta på maskinen =) Brödet blev super gott och uppskattades mycket av alla familjemedlemmar, så mycket att alla bröden åts upp på en dag
(* Använd med fördel din kallla surdeg direkt från dvalan i kylen (detta tycker jag ger en finare syra till brödet) men om du skulle ha för lite i burken, eller om den redan är framtagen och förfriskad, går det såklart bra det med, men minska då på mängden lite)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.