Danskt rågbröd
pamittlillasatt
pamittlillasatt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g jäst
  • 4 dl filmjölk
  • 3/4 dl brödsirap
  • 1/2 dl smör och rapsolja
  • 1 dl linfrön
  • 2 dl solroskärnor
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 tsk stött
  • 2 tsk stött
  • 4 dl rågmjöl
  • 3 dl vetemjöl special
  • 30 min Sätt ugnen på
  • 200 grader Smörj och bröa en avlång brödform och häll i smeten
  • 30 min Sätt in i nedre delen av ugnen och sänk värmen till
  • 175 grader Grädda i ca
  • 1 timme Låt brödet svalna på galler och linda sedan in en bakduk och låt vila till dagen efter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.