Skala och skiva löken, fräs den mjuk ilite av matfettet. Lägg köttfärsen i stekpannan tillsammans med resten av matfettet och stek tills färsen fått fin färg
Det här rågbrödet är riktigt gott, det blirväldigtsaftigt och har mycket smak. DANSKT RÅGBRÖD. Till och med Algot som brukar vara litekinkig med frön äter det glatt och tycker att det är jättegott
Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blirinte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Literoligt att laga klassiskt på söndagarna, idag blev det sjömansbiff gjord på nötrulle. Valde att inte steka på potatisarna utan lät de enbart sjuda med i buljongen
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Dock verkar det som att sjömansbiffinte görs så ofta längre, kanske har den fått ge plats för nya grytavarianter och det är ju i så fall synd, tycker vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.