teaspoons (3/8 ounces) Diamond Crystal kosher salt (note: if using a fine-grained salt like table salt, fine sea salt or other brands of kosher salt, you will need to use a smaller volume)
Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran i baguetten. Smöra baguetten, lägg i röran och garnera med sallad, gurka, tomat och paprika
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Rocky road fudge har jag redan skrivit om, så här kommer några recept till. Detta godis åt jag första gången för något år sedan hos min syster och tyckte att det var så himla gott
kycklingcurryröra (se nedan). Blanda samman allt och fyll baguetterna med sallad, gurka och röran. 2 baguetter. 2 baguetter kycklingcurryröra (se nedan)
Dela degen i tre bitar och forma bitarna till baguetter med väl mjölade händer. Lägg baguetterna på plåt med bakplåtspapper och låt jäsa övertäckta, 20 minuter
Till sommarens alla räkfrossor och hösten kommande kräftskivor kan det vara fint att göra baguetter. Nästa gång ska jag prova att lägga baguetterna på bakstenen i stället för en vanlig plåt, tänker mig att de blir ännu bättre skorpa då
Rulla sedan hela baguetten och nyp ihop änderna försiktigt, lägg på plåten med skarven nedåt. Rulla sedan degen från långsidan, rulla tätt och bestämt som en rulltårta
Baguetterna går också att frysa ogräddade för att sedan ta upp grädda vid ett senare tillfälle. Jag brukar röra ihop degen på morgonen och sedan baka ut brödet på eftermiddagen, så att vi har färskt bröd till kvällsmaten
Dela upp degen i två delar och skruva till två stora eller fyra mindre baguetter. Lägg dem på bakplåtspapper, snitta dem försiktigt tvärsöver och grädda dem sedan i ugnen i ca 30 minuter för stora baguetter och ca 20 minuter för mindre baguetter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.