Rocky road fudge har jag redan skrivit om, så här kommer några recept till. Detta godis åt jag första gången för något år sedan hos min syster och tyckte att det var så himla gott
4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ta från värmen och låt nötterna svalna och bryt dem sedan i mindre bitar. 400 g pappardelle. 400 g pappardelle 75 g färska små gröna ärter 1-2 zucchini 2 morötter 2 vitlöksklyftor 250 g färsk babyspenat 1 näve färsk oregano 1 dl valnötter ca 1 msk flytande honung 1,5 dl persilja olivolja salt, svartpeppar
Häll i tomater samt vitt vin och låt koka ihop ca 5 minuter Blanda sedan med den nykokta pastan och vänd ner persilja. 500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet. 500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet 500 g rå salsicciakorv 4 msk olivolja 2 st vitlöksklyftor, tunt skivade 0,5 st röd chili, hackad 2 st tomater, tärnade 2 dl vitt vin 1 kruka persilja, hackad salt och svartpeppar rikligt med riven parmesanost
Detta behövs till 4 hungriga 2 pkt färsk pasta (tagiatelle typ )4 starka korvar (Salciccia el Coritzo)4 tomater1 gul lök1 vitlöksklyfta½ kruka färsk basilikaSalt o pepparOlivolja100 g riven parmesanHacka all lök (gul o vit) o fräs i en rejäl skvätt olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.