Receptet är enkelt och skulle man ha överbliven redan kokt potatis går det ännu snabbare. Hur gott är inte en vällagad en portion isterband med dillstuvad potatis
Ingen lätt utmaning om den skulle dyka upp… Till lunch åt jag en klassisk Wallenbergare , Louise åt en fiskgryta och vi njöt av utsikten över vattnet ochgamla stan
Idag har jag ändrat om en smula i receptet, hottat upp den gamlaklassikern. Japp nu har vi snö igen och det är väl sådär, men solen strålar från en klarblå himmel så då får det väl vara okey med ett vintervitt landskap
Själv hoppar jag gärna över sillen och dekorerar istället ett par kantskurna formbröd med t. ex rökt lax, skaldjur, ägg, röror, skinka, hyvlad ost, grönsaker och frukt
Gamla slattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd och julskinkan, kantarellerna som blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
Julklappar som ska inhandlas i sista minuten, jobba och få till något gott till julbordet i morgon. Igår orkade jag att fixa till lite av mitt tilltänkta knyt av rawfood till julmiddagen trots sen hemkomst och en hektisk dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.