Rör rumsvarmt smör och farinsocker pösigt, gärna med elvisp. Vispa i äggen ett i taget. Rör i filmjölk. Blanda mjöl, kanel, kryddnejlika, ingefära och bikarbonat och rör ner i smeten
Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Daimmuffins. Galet goda muffins med daimkrisp♥. Du behöver24 st. 2 ägg5 dl socker3 dl mjölk6 dl vetemjöl3 tsk vaniljsocker3 tsk bakpulver200 g smält smör1 daim
Jag menar, kan det bli fel. Nej, det kan ju inte det eller hur. Lätt kladdiga i mitten med en massa mumsiga krossade bitar daim som man har i smeten innan gräddning, det kan ju bara bli megagott och det blev det oxå, jag lovar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.