I lördags till vår minikräftskiva med vänner smällde jag även ihop en riktigt god klassiker. Har fått receptet förr av ngn men minns tyvärr inte källan
Ta av ettiketten på burken och koka i rikligt med vatten i max 2 timmar. Tänk på att den måste vara täck med vatten under hela koktiden, skölj under kallt vatten tills den svalnat och förvara sedan i kylskåpet
Ja, här kommer receptet på den underbart goda daimcheesecake som jag gjorde i går. Daimcheesecake. Och vet ni vad, den smakade ännu bättre idag så ett tips är att göra den en dag innan den ska ätas så att den får gotta till sig lite
I helgen fick vi besök av min lillasyster och hennes söta dotter så då ville jag baka något som hon har varit sugen på nämligen daimcheesecake så de fick de bli men ni känner ju mig och har svårt och hålla mig efter recept så började experimentera och då blev detta resultat
Så här kommer ett enkelt recept på daimcheesecake. Någon mer än jag som blir extra sugen på fräscha efterrätter som cheesecakes när vädret blir varmare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.