Dagens Recept: Fiskfiléer i kryddsås
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 1/4 - 1½ kg färsk, hel fisk
  • eller ca 600 g fiskfilé
  • (torsk, kolja, gös, gädda)
  • 2 tsk salt
  •  
  • Sås
  • 2 msk smör eller margarin
  • 4 msk vetemjöl
  • 5 dl vätska
  • (fiskspad, grädde och mjölk)
  • 2 - 3 msk tomatpuré
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 msk riven rå lök
  • 1 finhackad grön paprika
  • 2 krm oregano
  • (salt, vitpeppar).
  • 1 äggula
  • 2½ dl långkornigt ris
  • 5 dl vatten
  • 1 pkt djupfrysta ärter, ca 175 g
  • riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.