Det här var gårdagens middag och den hade jag inte alls tänkt att ha på bloggen, men det blev faktiskt så gott att jag fotade min värmda matlåda idag på lunchen
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kyckling. Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs kycklingfärsen till den är helt genomstekt. Fyll ett salladsblad med lite ris och kycklingfräs, toppa med koriander och ev lite extra soja
Kyckling. Strimla kycklingen och skala och strimla löken. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kyckling, lök, vitlök och ingefära på medelhög-hög värme så att kycklingen får fin färg och blir genomstekt
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Ranchdressing. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. 1 hel kyckling. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med teriyakisåsen. 1 hel kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.