Lägg till att kakan är lätt att baka och saftig så har ni fredags- eller adventsfikat klart för er. Denna sås gömde sig minsann i julkalenderluckan för ett år sedan och passar alldeles ypperligt att äta sig mätt på en fredagskväll
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Idag bjuds det på en kryddig och god potatisrätt från Uganda. Man skulle ju kunna tro att vi hade tröttnat på potatis vid det här laget, men så är faktiskt inte fallet
Paellan är något av Spaniens pytt-i-panna och variationerna är oändliga. Vissa håller strängt på att inte blanda kött och skaldjur och vill du göra en rent maritim paella passar det bra att ta med bläckfisk och havskräftor i stället för kyckling
Lägg på en plåt med bakplåts-papper. Hallon- och. Passa på att baka något i helgen. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Stäng av ugnen och låt fisken stå påugnsluckan i stället för inne i ugnen. Koka broccolin i lättsaltat vatten några minuter - spenaten behöver bara tinas och värmas om du använder djupfryst
Vi kan ju säga som så att det var väldigt svårt att sluta äta även om vi var mätta - "bara en liten klick mos till med lite sås", "bara en bit ölkorv till", "bara en druva med lite sås"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.