Falukorv. Pocheratägg. Vispa ättika, socker och vatten så sockret löser sig. Knäck äggen i kaffekopp. Vispa till vattnet så det skapas en virvel ochlägg i äggen
Stek falukorven. Koka blomkål och broccoli mjuka i saltat vatten. Smält smöret, ha i vetemjölet och späd med grädden och mjölken till en lämplig konsistens
Smörj en ugnsform ochlägg korven omlott med en ost- och tomatskiva mellan varje. Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorvoch potatismos
Lägg de hackade äggen i botten på formen. Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, ochlägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv
Snitta falukorvsbitarna nästan helt igenom ochlägg sedan ut dem på plåten. Broccolin blir rostad och får en helt annan smak än om du kokar den, mycket godare smak då ska tilläggas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.