Skär i bitar och rulla ev i lakritspulver och toppa med flingsalt. Dessa goda raw lakritsbitar innehåller inget tillsatt socker utan får istället sin sötma från dadlar som smaksätts med lakritspulver, vanilj och flingsalt och liknar kola
Snitta dadlarna på längden och kärna ur dem. Baka i 225° varm ugn i ca 10 minuter tills baconet är knaprigt och servera på fat eller liten snapasgaffel
Först ska jag till Lysekil och sen förbi IKEA i Uddevalla på vägen hem. Jag håller på att inreda en lite mini-fotostudio här hemma (med betoning på mini) och har sett ut ett perfekt bord på IKEA bland annat
Jag och min familj delade på den till söndagsfikat idag och den blev mer än uppskattad. Det är dessutom mejerifritt, rawfood, nyttigt och kan göras ett antal dagar innan och förvaras i frysen tills man ska ha gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.