Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blir riktigt gjort
Låt dem stå upp-o-ned och torka lite. så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Vi använde Dufvenkrooks vita Hjortronglögg, men vill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Glutenfri chokladmousse toppad med After Eight-choklad och vispad grädde. Testade att servera chokladmousse i dom och det smakade – och såg - mycket bra ut
Jag kikar bara in för att ge er riktigt gott julgodis-tips – fudge med vit choklad och marshmallows. Här håller vi på att lägga en lillskrutt som är klarvaken
Det måste få ta tid - så nu körvi igen. Jag älskar att mat-blogga och jag älskar att laga mat. Idag så blir det det underbara brödet som mina barn bara älskar - och vi vuxna också för den delen
Viktväktarna - nu körvi. Inget jobb för mig idag alltså, vilket inte känns bra med tanke på att det är så kort tid kvar för mig på gamla jobbet och jag behöver lämna över en hel del till mina nya kollegor
Undertiden som vi julpyntade så fixade vår Crockpot middagen som gick lite åt Tex-Mex hållet ikväll, man kan nästan säga att vi käkat en mexikansk variant av kalops
Skala och hacka lök och vitlök. vitlök, klyftor. 4 personer Ingredienser 500 g rödkål, färsk 1 lök, stor gul 2 vitlök, klyftor 2 msk smör, till stekning 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl hönsbuljong 1 dl crème fraiche 1 tsk senap, grovkornig, skånsk Servera till 400 g fläsk eller kassler, rökt 0,5 msk smör, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.