Curtido
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • morötter
  • 1 vitkål
  • 1 rödlök (liten)
  • 1 färska jalapeño eller grön chili (valfritt)
  • 1 vitvinsvinäger
  • 1 vatten
  • 1 torkad oregano
  • 1 svartpeppar
  • 1 saltStrimla kålen, riv morötterna på grova sidan av rivjärnet, hacka löken i tunna strimlor och finhacka jalapeño/chilin. Lägg alla grönsaker i en skål. Tillsätt oregano, salt, peppar och blanda.Koka upp vatten, tillsätt vinäger och låt puttra nån sekund. Häll sedan den heta vätskan över grönsakerna och blanda noga.Lägg grönsakerna i en burk eller behåll i skålen. Låt stå och kallna några timmar. Servera gärna med pupusas. Salladen klarar sig fint i kylen upp till 7 dagar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.