Strödde över mangotärningar. Jag delade kycklinglåren i tre-fyra bitar och la i oljad form. Blandade kokosmjölk, curry, ingefära, salt, sweet chili och kycklingbuljong
Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Glasnudlar med broccoli och cashewnötter. Skär bort endast det yttersta på broccolins stam, skölj och skiva sedan hela broccolin mycket tunt hela vägen upp till buketterna så att dessa blir mycket små
Denna tårtan är fylld med mango panacotta och hallonmousse och smakar ljuvligt. Mango panacotta. Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Mangopanacotta. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Skala och mixa mangooch vänd ner det i krämen. Min kräm blev dock liiite lös så se till att den sjuder och tjocknar ordentligt men annars var den riktigt god
Jag har fått önskemål om att dela med mig av mina matrecept också och det gör jag mer än gärna emellanåt även om det inte är bakning som min främsta inriktning på bloggen är
Tärna mangon, är du osäker på hur du gör på bästa sätt så kolla på denna länk. Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt
Det är inte alls svårt att göra och det blir väldigt gott. Istället för att ha kryddorna på utsidan av kycklingen som jag brukar ha vilket gör att det finns en risk att de bränns så separerade jag skinnet från kycklingen och la in kryddan in under skinnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.