Det blev en somrig falukorvsgrytamed pepparrot och dill, som är en av mina favoriter. Ska njuta av maki-frossa på East West tillsammansmed vänner ikväll
Fyll skårorna med blandningen och tryck till korvarna igen. Det är en jättebra rätt att ta till när man vill bjuda på något gott och ändå relativt billigt
Servera med potatismos eller bulgur. Häll grönsaksröran över falukorven och strö över osten. 600 g falukorv, 2 msk dijonsenap, 1 gul lök, 1 röd paprika, ½ aubergine, 1 liten zucchini, 1 burk krossade tomater, 1 tsk socker, 2 tsk torkad timjan, ½ dl olivolja 200 gr riven ost, 1 grönsaks- eller kycklingbuljongtärning, salt o peppar. Skiva falukorven i 1 cm tjocka skivor. Gratinera i 10 min till osten smält och fått lite färg. 600 g falukorv,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.