Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Du kan givetvis välja att smaksättamed något annat om du föredrar det. Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Garnera medhallon och sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Börja med att göra smoothien. Havremjölk. Ett paket frysta hallon. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Saffranstårta medhallon. Blanda mandelmjöl med florsocker och kanel. Hallon. Grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Täck med plastfolie och ställ in i frysen minst 3 timmar. Garnera medhallon 10-12 bitar
Servera kakan med glassgrädde. En favoritav mina cheesecakes. Nu har jag piggat på mig lite och ska ge er ett supergott recept på en god Halloncheesecake
Jag testade också att göra en medsmakavhallon. Hallon har en ganska så snäll smak och den smälter in lite för mycket medvaniljsmaken som finns i det ena lagret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.