De flesta av oss har utrymme för att äta mer grönsaker och rotfrukter. Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Nu hade jag i fem passionsfrukter med kärnor och det blev en mycket lätt hint av syrligheten. Grädda sedan i mitten av ugnen på 200-225grader i ca 15 minuter
Igår gjorde jag cupcakes som består av vitchoklad muffins toppad med len Hallon frosting. Sen klickade jag i lite i taget av den skurna frostingen i den varma frostingen och vispade hela tiden och när jag typ nästan hade vispa i allt så såg det ut som den skar sig igen men jag fortsatte att vispa och den rättade till sig och blev riktigt god med mycket smak av hallon
Skär av ett lock och gröp ur muffinsarna något. Muffins -Â ca 20 stycken. 2,5 dl mjöl 1,5 dl socker 125 g smör 2 st ägg 1 tsk bakpulver 1Â msk vaniljsocker Fyllning Björnbär Frosting 200 g färskost 2,5 dl florsocker 50 g smör, rumstempererat 2 st passionsfrukter Vispa smör och socker poröst
En riktig god sötsak är i alla fall cheesecake cupcakes med hallon och vit choklad. Fredagsmys väntar runt hörnet och det börjar verkligen bli hög tid att fundera på vad vi ska käka i morgon
Riklig mängd av god mandelmassa som var jämn i konsistensen. En riktigt god fastlagsbulle som jag misstänker kommer hamna i toppstriden i årets omgång av fastlagsbulletestet
Muffinsen är super saftig med bitar av choklad i och på toppen har jag dekorerat med en frosting på nutella och cream cheese, hasselnötter och färska jordgubbar
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.