Jag älskar de granola-varianter på vars förpackningar man kan se ordet "crunchy". Med tanke på alla recept på granola och müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Hemmagjord müsliblandning serverad med turkisk yoghurt – smarrig frukost/kvällsmål/mellis. Ja återigen har det varit inslag på nyheterna om de üüübersockrade frukostblandningarna i affärhyllarna
Det svåra med att ha en matblogg under det mörkare halvåret i Sverige är att det blir näst intill omöjligt att få till fina bilder om man inte fotar mitt på dagen
Klart, servera med sallad. Jag har sett på flera bloggar ostpanerad omelett eller ägg och jag tyckte det lät intressant så jag testade att ostpanera omelett
Sprid ut blandningen på en plåt täckt med bakplåtspapper. Och nu, nu är det dags för ännu ett och för att särkilja det från de andra väljer jag att döpa det till Crunchy Granola
Pensla med en fuktig pensel runt kanterna av kastrullen för att ta bort eventuella sockerkistraller. Klä en form, ca 20x20 centimeter, med bakplåtspapper. tranbären och ingefäran och rör kraftigt med en träsked i 5 minuter eller tills smeten börjar tjockna och blir glanslös och matt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.