Crumble cake - glutenfri smulkaka med jordgubbar och persikor i långpanna
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 mindre bitar
  • Smultopping
  • 100 g smör
  • 50 g kokosmjöl
  • 50 g mandelmjöl
  • 50 g farinsocker
  • 50 g strösocker
  • 1 tsk malen kanel
  • Kaka
  • 1 ägg 75 g smör, rumstempererat
  • 1,5 dl mjölk
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g rismjöl
  • 100 g strösocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 8 jordgubbar, i skivor
  • 1,5 persika, i skivor
  • Färskostlager
  • 200 g naturell färskost
  • 50 g strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.